Thursday 23 May 2013

Parques / Grim Reapers

Les Parques són els nens i serfs de la Mort. Ells ajuden a mantenir l'ordre natural, i són completament neutrals, no alineats amb el Cel ni l'Infern ni el Purgatori. Segons Castiel, Reapers de vegades apareixen en les reunions massives a preludi d'un gran desastre, com l'erupció del Vesuvi a Pompeia.





Grim Reapers are children and servants of Death. They assist in maintaining the Natural Order, and are completely neutral, not aligned with Heaven nor Hell nor Purgatory. According to Castiel, Reapers will sometimes appear in mass gatherings in prelude to a great disaster such as the eruption of Mount Vesuvius in Pompeii.  

 Característiques / Characteristics
Les parques són necessaries per a la mort, esperen fins que una persona es troba al final de la seva vida (ja sigui per un accident, o simplement el punt final natural de la vida d'aquesta persona) i després toca la persona provocant la seva mort, després escolten les seves ànimes al cel o l'infern. No obstant això tenen el poder d'obligar a les ànimes a anar amb ells. No se sap si són necessaris perquè es produeixi la mort de tots els éssers o simplement humans.  

Les Parques són éssers completament neutrals, sense importar ofertes, el destí, o fins i tot entre si, de vegades, l'únic que importa és mantenir l'ordre natural. Encara que de vegades indiferent, Les parques generalment simpatitzen amb les seves víctimes, però es neguen a fer concessions, sense importar qui o què. Com no poden obligar a ningú a anar amb ells, les Parques han de convèncer les ànimes a sortir amb ells, que normalment arriben per prevenir la sort de les ànimes si es neguen. 

Les parques també són imparcials en altres aspectes, i poques vegades interfereixen de qualsevol manera que no sigui la realització de les seves funcions, i encara que tenen el poder, ells no maten a la gent abans d'hora. No obstant això, hi ha una possible causa d'una Parca ignorant l'ordre natural, quan una Parca que havia estat lligat va ser alliberat, es va tornar ràpidament i va matar a la persona que els unia. Aquesta és l'única ocasió coneguda de qualsevol Parca,encara que mai la causa de la mort d'una persona. A mesura que la persona en qüestió, havia obligat a la Parca anar en contra de l'ordre natural, mitjançant l'adopció d'aquelles en el lloc d'altres persones els temps fins, això pot ser exceptuat. 

Algunes Parques trenquen aquestes tendències però, les Parques solitaries existeixen. A diferència de les Parques normals, aquestes ànimes les parques les porten fora de la seva altra vida i els porten a un altre diferent, per tal de lucrar-se, i en general treballen per als éssers superiors. També els mortals i almenys una ànima encara almenys les dels fantasmes les posen a descansar, però almenys en una ocasió va tenir una ànima en el lloc equivocat en de les ordres del seu cap. 

Tot i semblar estoica, de vegades, les parques són aparentment tan capaços d'experimentar emocions com els éssers humans, ja que en moltes ocasions les parques han mostrat dolor, molèstia, la compassió i la ira. Ells també semblen tenir lliure albir, encara que poques vegades actuen sobre ella. 

Està implícit que les Parques tenen una opinió similar de la mort, com els àngels de Déu. En veure'l com el seu creador i mestre. A la seva sortida, centenars si no milers de Parques van acudir a rebre'l, i rebre ordres d'ell. Mentre desenes van seguir al voltant de Chicago. De la mateixa manera la seva relació és descrita per Tessa com "Ell ens crida, nosaltres no en diem".

 Sembla que les Parques no tenen única forma, ja que alguns d'ells apareixen com fantasmes, dones belles i homes majors en desgast funeràri o vestits. Normalment, però, apareixen com a homes majors de desgast funerària, sovint negre. Malgrat això sí que tenen gènere, com Tessa es va referir en diverses ocasions al femení - fins i tot per ell mateix la mort, i Tessa era el seu nom real. 

Després d'un fantasma es va posar a descansar, Les parques els porten al seu lloc de descans final. En aquest cas es poden prendre en contra de la seva voluntat, com molts fantasmes serien encara volen romandre a la Terra, però encara són portats al seu destí final.

Grim Reapers are required for death to occur, they wait till a person meets the end of his or her life (either through accident, or simply the natural end point of that person's life) and then touch the person causing them to die, they then escort their souls to Heaven or Hell. They do not however possess the power to force souls to go with them. It's unknown if they are required for death to occur to all beings or simply humans. 

Grim Reapers are completely neutral beings, not caring for deals, fate or even each other at times, all they care about is maintaining the Natural Order. Although sometimes uncaring, Grim Reapers generally sympathizes with their victims, but refuse to make allowances, regardless of who or why. As they can't force anyone to go with them,Grim Reapers must convince the souls to leave with them, which they normally achieve by forewarning the fate of the souls if they refuse.

Grim Reapers are also impartial in other ways, and rarely interfere in any manner other than performing their duties, and although they have the power to, they do not kill people before their time. However there is one possible account of a Grim Reaper ignoring the Natural Order, when one Grim Reaper who had been bound was freed, he quickly turned on and killed the person who bound them. This is the only known occasion of any reaper ever being the cause of a person's death. As the person in question, had forced the Grim Reaper to go against the natural order, by taking those in the place of others whose times up, this can be excepted.

Some Grim Reapers do break these trends however, Rogue grim Reapers do exist. Unlike normal reapers, these reapers ferry souls out of their afterlives and take them to a different one, for the purpose of profit, and usually work for higher beings. They also ferry mortals and at least one still ferried souls, at least those of ghosts put to rest, but on at least one occasion took a soul to the wrong place on his boss' orders.

Despite appearing stoic at times, Grim Reapers are apparently as capable at experiencing emotions as humans, as on many occasions grim Reapers have shown sorrow, annoyance, compassion and anger. They also appear to have free will, although they rarely act upon it.

It is implied Reapers have a similar opinion of Death, as Angels do with God. Seeing him as their creator and master. Upon his release, hundreds if not thousands of grim Reapers flocked to meet, and receive orders from him. While dozens followed him around in Chicago. Likewise their relationship is described by Tessa as "He calls us, we don't call him".

It seems the grim Reapers have no sole shape, as some of them appear as ghosts, beautiful women or elder men in mortician wear or suits. Commonly though, they appear as elder men in mortician wear, often black. Despite this they do have genders, as Tessa was repeatedly referred to as female - even by Death himself, and Tessa was her actual name.

After a ghost is put to rest, Grim Reapers take them to their final resting place. In this instance they may take them against their will as many ghosts would still want to remain on Earth but are still taken to their final destination.

Poders i Habilitats / Powers and Abilities

Com els serfs de la Mort, Le sParques són éssers molt poderosos.
  • Invisibilitat - Les parques són naturalment invisibles a simple vista, llevat que es tracta de la persona morta, o si decideixen el contrari. Els Éssers amb la percepció sobrenatural com els àngels i els dimonis són capaços de passar per aquesta habilitat i veurà les Parques amb claredat. 
 

 
  • Percepció Supernatural - Poden veure fantasmes, sobretot els fantasmes dels que estan a punt de collir. 
  • Teleportació - Les parques poden aparèixer en qualsevol lloc de la Terra, fins i tot en les ments humanes. També poden viatjar al Cel, al Purgatori i l'Infern amb facilitat. També és possible que prenguin els éssers humans que viuen amb ells, tot i que va en contra del seu paper en l'ordre natural, i per tant només s'ofereix per parques deshonestes.
  • Resurrecció - Les Parques són capaços de ressuscitar als morts, malgrat la seva dedicació a l'ordre natural en general impedeix que ho facin. 
  • Consciència Còsmica - Les Parques són increïblement ben informades, conscient en quin punt se suposa que totes les persones a morir, així com el que viu es crearan. També entenen molts conceptes, incloent els límits del poder.
  • Temps de manipulació - Les Parques són capaç d'aturar el temps, fent que els objectes que mesuren el temps de forma permanent.
  • La projecció astral - Les Parques poden projectar la seva forma astral, similar als àngels. 
  • Resistència sobrehumana - Les Parques no es cansen, i mai deixen les seves víctimes, a menys que un esdeveniment sobrenatural els pertorba. No obstant això ho fan a vegades mengen per plaer.
  • Invulnerabilitat - Les dues úniques formes conegudes de matar una Parca és amb la dalla de la mort i un encantament especial o un full d'Àngel.
  • Matar d'un toc - Les parques poden matar qualsevol ésser al tocar-lo, excepte els éssers més poderosos o forts (Aquests éssers, incloent a Déu, els quatre genets, els Arcàngels, o leviatans).
  • Telequinèsis - Demostrat quan Tessa Dean va colpejar de nou amb la seva ment.
  • Immortalitat - Les Parques no estan sotmesos a la fam, la malaltia o l'edat.
  • Vol / Levitació - En la seva veritable forma, tenen la capacitat de volar i / o levitar. 
  • L'alteració de la percepció - Per aquesta capacitat, Les parques són capaç de canviar la seva compareixença davant els esperits a ocultar la seva veritable forma, més aterradora. Això permet les Parques que la gent veu el que vol que vegin, i permet als segadors de comunicar-se més efectivament amb els seus objectius.  
  • Malalties / Mort Transferència - Les parques poden usar els seus poders per guarir malalties i lesions, però, han de donar la lesió o la malaltia a una altra persona.
  • Manipulació de la memòria - Les parques poden fer que els mortals s'oblidin les coses, i també pot restaurar els records.
  •  Intangibilidad - En la seva veritable forma, són com fantasmes, i pot eliminar-se a través de la matèria sòlida sense cap tipus de lesions.
  •  Interferència electromagnètica - L'aparició d'una Parca pot causar els llums en una habitació que parpelleja o sortir. 
  • Manipulació del vent - L'arribada d'una Parca pot provocar ratxes de vent. 
  • Bioquinèsis -Les Parquse poden manipular la biologia humana, una Parca enfadada, un cop infecta a una persona amb una m
    alaltia
    mental, donant-los una mort primerenca en venjança.
 
As the servants of Death, reapers are quite powerful beings.
  • Invisibility - Grim Reapers are naturally invisible to the naked-eye, unless they are dealing with the deceased, or if they choose otherwise. Beings with supernatural perception like angels and demons are capable of bypassing this skill and see reapers with clarity.
  • Supernatural Perception - They can see ghosts, especially the ghosts of whom they are about to reap.
  • Teleportation - Grim Reapers can appear anywhere on the Earth, including in human minds. They can also travel to Heaven, Purgatory and Hell with ease. It is also possible for them to take living humans with them, although it runs counter to their role in the natural order, and is therefore offered only by rogue grim reapers.
  • Resurrection - Grim Reapers are capable of reviving the dead, though their dedication to the natural order usually prevents them to.
  • Cosmic Awareness - Grim Reapers are incredibly knowledgeable, aware of at what point all people are supposed to die, as well as what lives are going to be created. They also understand many concepts, including the limits of power.
  • Time manipulation - Grim Reapers are able to stop time, causing objects that measure time to permanently break.
  • Astral projection - Grim Reapers can project their astral form, similar to the angels.
  • Superhuman stamina - Grim Reapers don't grow tired, and will never leave their victims, unless a supernatural event disturbs them. However they do sometimes eat for pleasure.
  • Invulnerability - The only two known ways to kill a Grim Reaper is with the scythe of Death and a special incantation or an Angel Blade.
  • Killing Touch - Grim Reapers can kill any being by touching them, except stronger more powerful beings (These beings including God, the Four Horsemen, the Archangels, or Leviathans).
  • Telekinesis - Demonstrated when Tessa knocked Dean back with her mind.
  • Immortality - Grim Reapers are not subjected to hunger, disease, or age.
  • Flight/Levitation - In their true form, they have the ability to fly and/or levitate.
  • Perception Altering - By this ability, grim reapers are able to change their appearance before spirits to hide their true, more frightening form. This allows reapers to make people see what they want them to see, and enables the grim reapers to communicate more effectively with their targets.
  • Disease/Death Transference - Grim Reapers can use their powers to heal disease and injuries, however they have to give the injury or disease to someone else.
  • Memory Manipulation - Grim Reapers can make mortals forget things and can also restore memories.
  • Intangibility - In their true form, they are like ghosts, and can phase through solid matter without any kind of injuries.
  • Electromagnetic Interference - The appearance of a Grim Reaper can cause lights in a room to flicker or go out.
  • Wind Manipulation - A reaper's arrival can cause sudden gusts of wind.
  • Biokinesis - Grim Reapers can manipulate human biology, one angry Grim Reaper, once infected a person with a mental condition, giving them an early death in revenge. 
Debilitats / Weaknesses
Tot i ser éssers molt poderosos, Reapers no posseeixen alguns punts febles:
  • Mort - Són completament sota el control de la seva mort mestre. Com Tessa diu, "Ell ens crida, nosaltres no en diem". Per tant, la mort és l'únic conegut és que pot aturar les Parques de forma permanent. 
  • Els dimonis de grau superior - poderosos dimonis com Crowley, Azazel i Alastair pot dominar les Parques, i en el cas d'Azazel, les pot posseïr. 
  • Màgia - Les parques poden ser empresonades, i conjurades pels encanteris (runes enoquianes o símbols), però res que no sigui la mort o Déu pot aturar-les permanentment (excepte per matar-los, la qual cosa és molt difícil). Alguns encanteris també poden unir-se amb ells, però, això és molt antic, molt fosc i màgia molt forta. 
  • Dalla de la Mort - Com la majoria dels éssers, que són vulnerables a la dalla de la Mort. 
  • Angel Blade - Un full d'àngel pot acabar amb ells.
 Despite being quite powerful beings, Reapers do possess a few weaknesses:
  • Death - They are completely under their master Death's control. As Tessa puts it, "He calls us, we don't call him". As such, Death is the only known being who can stop Grim Reapers permanently. 
  • Higher-tier Demons - Powerful demons like Crowley, Azazel and Alastair can overpower Grim Reapers, and in Azazel's case, even possess them.  
  • Magic - Grim Reapers can also be imprisoned, and warded off by spells (Enochian runes or symbols), however nothing other than Death or God can permanently stop them (except for killing them, which is very difficult). Certain spells can also bind them, however this is very old, very dark and very strong magic.   
  • Death's Scythe - Like most beings, they are vulnerable to Death's scythe.
  • Angel Blade - An angel blade can kill them.

1 comment:

  1. Pere Estelrich8 June 2013 at 10:49

    Congratulations for this original blog.
    I think that you have strong worked for created this blog, but I am not inteligent with this type of theme.

    ReplyDelete