Tuesday 14 May 2013

Vampirs / Vampires

Els vampirs són una raça de criatures sobrenaturals que beuen sang, que alguna vegada van ser humans. Han estat trobats pels Winchester, Gordon Walker i altres caçadors. No obstant això trobar-se amb un vampir és molt estrany, jaque els caçadors els han caçat gairebé a l'extinció, tot i que per la seva capacitat de reproduir-se per transfusió, només ha de ser un d'ells per repoblar. 
Tots els vampirs s'originen en l'Alfa vampir.


Vampires are a race of blood drinking supernatural creatures that were once human. They have been encountered by the Winchesters, Gordon Walker and other hunters. However it has been stated encountering a vampire is very rare as Hunters have hunted them near to extinction, although due to their ability to reproduce by transfusion, there only needs to be one for them to repopulate.
All vampires originate from the Alpha Vampire.  


Característiques / Characteristics

Ells viuen per sempre, i diversos vampirs que apareixen tenen centenars d'anys d'edat o més. La seva dieta es basa estrictament en la sang, i mentre que es prefereix la sang humana, que pot sobreviure per la ingestió de la sang d'altres animals (encara que un d'aquests vampir, Lenore, es refereix a la sang de vaca com 'desagradable'). Els vampirs han de mantenir amb vida a les seves víctimes o la seva sang es torna tòxic per a ells. Els vampirs només poden ser assassinats per decapitació, i després, deixen enrere un cadàver que pot ser examinada per trobar les seves dents de vampir.

They live forever, and several depicted vampires are hundreds of years of age or older. Their diet is based strictly on blood, and while Human blood is preferred, they can survive by ingesting the blood of other animals (although one such vampire, Lenore, refers to cow blood as 'disgusting'). Vampires must keep their victims alive or their blood becomes toxic to them. Vampires can only be killed by beheading, and then, they leave behind a corpse that can be examined to find their vampire teeth.  

Tipus de jerarquia / Type of hierachy
Els vampirs estan organitzats en jerarquies, amb 8-10 vampirs que resideix en cadascun, amb una parella de per vida. Els membres més joves del niu sol fer la caça dels seus majors, portant de tornada dels éssers humans per ser alimentat de diversos dies o fins i tot setmanes.


Vampires are organized into nests, with eight to ten vampires residing in each, with a mate for life. The younger members of the nest typically do the hunting for their elders, bringing back humans to be fed upon for days or even weeks.  

Reproducció / Reproduction
El vampirisme és un monstre de transmissió sanguínia, es va estendre per la ingestió de sang infectada o per la seva incorporació directa al corrent de la sang humana. Aquests són actualment els únics possibles mètodes d'infecció (per contacte tàctil amb Eva ja no és possible, ja que la seva mort), ja que molts caçadors es veuen es esquitxi la cara amb sang de vampir sense ser canviat. Això significa que el virus no entra en el sistema d'una persona a través dels ulls, el nas o la pell intacta. També pot significar que, en termes de la ingestió, es requereix una certa quantitat del contagi per causar la infecció, considerant obtenir sang esquitxada als llavis pot resultar en alguns entra a la boca, es barregi amb la saliva. Aquestes limitacions són molt beneficioses per als caçadors a causa del fet de matar un vampir és en general un procediment de derrament de sang i desordenat.

Els Vampirs recentment convertits sempre estan confosos i desorientats, especialment mentre s'ajusta als sentits aclaparadorament forts i la sensibilitat a la llum. Set de sang en general es presenta després, i impulsa al vampir acabat convertit en una matança. Després busquen normalment el que els va canviar, conegut com el seu creador, i en general l'accepten com el seu líder. La majoria dels vampirs que apareixen a la sèrie s'integren en un niu o mentalitat de rusc.
 


Vampirism is a blood-borne monster strain, spread by the ingestion of infected blood or by its direct introduction to the human blood stream. These are currently the only possible methods of infection (tactile contact with Eve is no longer possible since her death), since many hunters are seen getting splashed in the face with vampire blood without being turned. This means that the virus doesn't enter a person's system through the eyes, nose or unbroken skin. It may also mean that, in terms of ingestion, a certain quantity of the contagion is required to cause infection, considering getting splattered blood on the lips may result in some entering the mouth, becoming mixed with saliva, and winding up swallowed. These limitations are very beneficial to hunters due to the fact that killing a vampire is usually a gory and messy procedure.

Newly turned vampires are always confused and disoriented, especially while adjusting to the overwhelmingly sharp senses and sensitivity to light. Bloodlust usually sets in after, and drives the newly turned vampire into a killing spree. They then normally seek the one who changed them, known as their maker, and usually accept them as their leader. Most of the vampires shown in the series develop or are integrated into a nest or hive mentality. 



Cura / Cure

El vampirisme és rarament curable, l'única cura coneguda és un ritual registrat per un avantpassat la família Campbell de caçadors. El ritual exigeix ​​la sang del cap del nou vampir, i no funcionarà si s'ha alimentat de la sang humana. La reversió és dolorosa, però es mantenen sense efectes secundaris. Almenys un vampir curat ha mantingut els records abans que es va revertir a la humanitat.

Vampirism is rarely curable, with the only known cure being a ritual recorded by an ancestor of the Campbell Family of hunters. The ritual calls for the blood of the new vampire's sire, and will not work if the subject has fed on human blood. The reversion is painful, but no secondary effects are retained. At least one cured vampire has retained all of his memories before he was reverted to humanity.  

Aparença / Appearance
L'aparença d'un vampir és el d'un humà normal. No obstant això, tots ells tenen característiques comunes, com ara puntes afilades, dents, retràctils que surten de les seves genives i s'estenen més enllà de les dents humans. Aquest conjunt d'ullals baixi a la voluntat del vampir, en general, quan a punt de menjar, o quan se senten amenaçades o atacar. Alguns vampirs han demostrat tenir afilades ungles dels dits, però no tan llarg com l'Alfa de, que són més força i com es pot fer per estendre a voluntat.

A vampire's appearance is that of a normal human. However, they all have common features, such as sharp, pointed, retractable teeth that emerge from their gums and extend beyond their human teeth. This set of fangs descend on the vampire's will, usually when about to feed, or when threatened or attacking. Some Vampires have been shown to have sharp finger nails, but nowhere near as long as the Alpha's, which are more claw like and can be made to extend at will.



Poders i Habilitats / Powers and Abilities

  • Super força - Tots els vampirs tenen una gran força, però se sap que augmenta amb l'edat. Tots els vampirs són capaços d'aixecar objectes pesats i dominar els éssers humans. Els Vampirs majors, però, poden dominar les seves pròpies decisions i altres criatures. Boris, un vampir de 600 anys d'edat, va demostrar la seva força superior sobre Dean, qui era en aquest moment un "nou" vampir, amb facilitat.
  • Ullals - Els Vampirs posseeixen un conjunt d'ullals retràctils. Les seves dents són força sobrehumanes i pot esquinçar el coll d'un home i deixar grans marques de mossegades en el cos de la víctima de la que s'ha alimentat.
  • Super Speed ​​- La velocitat dels Vampirs és més gran que la dels humans. És possible que la velocitat d'un vampir, com la seva força, augmenta amb l'edat.
  • Súper agilitat -  Els vampirs posseeixen una agilitat sorprenent. Ells poden pujar per les parets i saltar d'edificis sense fer-se mal. Els vampirs també tenen més reflexos que els humans.
  • Sentits sobrehumans - Els Vampirs tenen molt aguts els sentits que són superiors als dels humans. Pot veure en la foscor, escoltar els batecs del cor d'un ésser humà, i tenen més sentit de l'olfacte. Un vampir pot rastrejar la sang d'un ésser humà a través de llargues distàncies. John Winchester una vegada va advertir a Sam i Dean que, "Una vegada que un vampir té la seva olor, que és de per vida." Igual que la seva força, els seus sentits semblen augmentar amb l'edat, ja que Luter era capaç d'olorar  a Kate, mentre que cap dels vampirs més joves possible.
  • Immortalitat - Els vampirs potencialment poden viure per sempre. No poden arribar a vells i no adquireixen malalties convencionals que afecten els éssers humans.
  • Invulnerabilitat - Els vampirs no poden ser assassinats per mètodes convencionals, com ara ferides d'arma blanca o trets. Els vampirs tenen una durabilitat extrema al dolor. Kate va rebre un tret a l'estómac amb una fletxa i només va fer que es desmaiar, però, encara reaccionen a cops de puny i puntades de peu en una manera similar als humans.
  • Regeneració - Com sempre que tingui prou sang humana, els vampirs poden curar ràpidament qualsevol ferida que no inclou l'amputació.
  • Súper Stamina - Malgrat la seva fam, els vampirs no es cansen fàcilment. Quan va tornar, Dean va prendre tot un niu de més de vint altres vampirs, en una lluita a mort, i va sobreviure.
  • Super strength - All vampires possess great strength, but it is known to increase with age. All vampires are capable of lifting heavy objects and overpowering humans. Older vampires, however, can overpower their own makers and other creatures. Boris, a 600 year-old vampire demonstrated his superior strength over Dean, who was at that time a "new" vampire, by easily overpowering him.
  • Fangs - Vampires possess a set of retractable fangs. Their teeth are superhumanly strong and can rip open a human's neck and leave huge bite marks on the corpse of the victim it has fed on.
  • Super Speed - Vampires speed is greater than humans. It is possible that a vampire's speed, like their strength, increase with age.
  • Super agility - Vampires possess amazing agility. They can climb up walls and jump off buildings without hurting themselves. Vampires also have greater reflexes than humans.
  • Superhuman Senses - Vampires have extremely keen senses that are superior to those of humans. They can see in the dark, hear a human's heart beat, and possess enhanced sense of smell. A vampire can track a human's blood over long distances. John Winchester once warned Sam and Dean that, "Once a vampire has your scent, it's for life." Like their strength, their senses seem to increase with age, as Luther was able to smell Kate, while none of the younger vampires could.
  • Immortality - Vampires can potentially live forever. They can't grow old and don't acquire conventional diseases that affect humans.
  • Invulnerability - Vampires can not be killed by conventional methods, such as stab wounds or gunshots. Vampires have an extreme durability to pain. Kate was shot in the stomach with an arrow and merely sighted in anoyance, however they still react to punches and kicks in a similar manner to humans.
  • Regeneration - As long as they have enough human blood, vampires can quickly heal any wound that does not include amputation.
  • Super Stamina - Despite their hunger, Vampires don't tire easily. When turned, Dean took on an entire nest of over twenty other vampires, in a fight to the death, and emerged almost unphased.




Vulnerabilitats / Vulnerabilities

 Igual que amb altres criatures sobrenaturals, els vampirs tenen debilitats que els caçadors poden explotar per derrotar-los.

  • Decapitació - decapitació és el mètode més comunament utilitzat per matar els vampirs.
  • La sang de l'home mort - L'ús de la sang del recentment mort també pot ser utilitzat com un mètode per incapacitar als vampirs breument.
  • Llum del sol  - Mentre la llum del sol pot fer mal, John Winchester el va comparar amb una mala cremada de sol, en lloc de ser letal només causa dolor als vampirs. Per aquesta raó, els vampirs són principalment nocturns, i no s'apaguen mentre el sol encara està a l'horitzó. També poden trobar altres tipus de llum incòmodes, com els vampirs han augmentat la sensibilitat a la llum.
  • El Colt - ja que pot matar gairebé qualsevol cosa, pot ser utilitzat contra els vampirs.
  • Toc d'un àngel - Els àngels poden matar sense dificultat. Castiel va matar Lenore amb només posar la seva mà sobre el seu cap.
  • Vamp-Tonite - Sang humana amb ADN alterat pel xarop de blat de moro Leviatan: Aquesta sang alterat els mata ràpidament com si haguessin ingerit un àcid poderós.
  • Bloqueig d'olor - una barreja de safrà, Zorrilla, col i Trillium al foc cobrirà una olor humà per atacar vampirs. Això fins i tot cobrir un altre vampirs olor. No obstant això, els vampirs més vells amb els sentits no més forts, potser capaços de superar aquest.

As with other supernatural creatures, vampires have weaknesses that hunters can exploit to defeat them.

  • Beheading - Beheading is the most commonly used method to kill vampires.
  • Dead Man's Blood - The use of blood from the recently deceased can also be used as a method to incapacitate vampires briefly.
  • Sunlight - While sunlight can hurt them, John Winchester likened it to a really bad sunburn; rather than being lethal it only causes pain to vampires. For this reason, Vampires are primarily nocturnal, and will not go out while the sun is still on the horizon. They can also find other types of light uncomfortable, as vampires have increased sensitivity to light. 
  • The Colt - As it can kill almost anything, it can be used against vampires.
  • Angelic Touch - Angels can kill them without difficulty. Castiel killed Lenore by just placing his palm on her head.
  • Vamp-Tonite - Human blood with DNA altered by Leviathan corn syrup: This altered blood kills them quickly as though they have ingested a powerful acid.
  • Scent blocking mixture - a mixture of saffron, skunks, cabbage, and trillium into a fire will cover a humans scent to attack vampires. This will even cover another vampires scent. However older vampires with there stronger senses, maybe able to overcome this. 

No comments:

Post a Comment